Visst kan man slås av tanken ”kan alla veckans möten verkligen leda till någonting”. Jag måste kontrollera… den här veckan finns 23 inbokade möten i kalendern, längden varierar från 20 min till 8 h. Visst verkar det vansinnigt!

Efter veckans två första dagar och 8 av de 23 mötena är det bara att konstatera – vi pratar om hur vi kan bli bättre! Och våra möten ger resultat. Ett exempel på detta är en kommentar efter dagens LIAM-möte: ”Vilken skillnad det är! tänk hur det var förut när vi bara var två”. Idag har 8 gruppmedlemmar haft uppföljning för att lära av det som gjorts och för att gemensamt tänka och planera hur vi skall fortsätta. (LIAM – skolans grupp för arbete för likabehandling och mot kränkningar)

Fantastiska elever, engagerade och kloka medarbetare – vi är många som pratar om hur vi kan bli bättre! Och vi pratar inte bara, vi blir bättre.

Efter en slitsam hösttermin är alla verkligen värda att känna att det arbete som utförs ger resultat. Elever och personal på Furulundsskolan – sträck på er!

Annonser