Utanför kontoret har förskolan sin gård, det är toppen att höra och se barnen utanför fönstret. Igår blev jag riktigt sugen på att gå ner till dem när de stod och hoppade i en vattenpöl. Att hoppa i vattenpölar tillhör sådant som jag har svårt att låta bli, det är fantastiskt roligt!

Det sista flyttlasset har anlänt, killarna från Fixar-Albert fick slita hårt. Bland annat var det ett dokumentskåp som skulle upp till andra våningen, vi har ingen hiss… Nu är allt på plats och jag skickar en eloge för snabb och bra service!

Pusslet med kalendarium går sakta framåt. Elevhälsoteam, elevvårdskonferens, kamratstödjare, LIAM (grupp för likabehandling och antimobbing), krisgrupp, APT, samverkan, expeditionsmöte, ledningsgrupp… Lämplig dag, lämplig tid och alla på skolan vid samma tillfälle – det har en spännande förmåga att spricka när det är många inblandade.

Under tisdagseftermiddagen stod intervjuer på programmet, det är alltid lika intressant. Att möta nya människor och få ta del av deras erfarenheter och livsvandringar är en förmån, man lär sig så mycket. Skolan har en studie- och yrkesvägledartjänst som vi skall tillsätta i samarbete med Eksjö Gymnasium. I nuläget ser det ut som att det inte blir svårt att hitta en bra person som dessutom har möjlighet att börja arbeta inom kort.

Annonser